Loading...
Thirrje për projekte video2019-07-04T08:39:34+00:00

Thirrje është për projekte video!

Kjo thirrje është për projekte video, jo më të gjata se një minutë. Videot duhet të shfaqin bukuritë, trashëgiminë natyrore dhe kulturore të Shqipërisë. Një person nuk mund të dërgojë më shumë se 3 video. Videot më të mira do të projektohen gjatë ditëve të Tirana Photo Festival. Një fitues do të zgjidhet mes videove të përzgjedhura.

Afati i dërgimit: 1 Shtator

Gjatesia e Videos: Maksimumi 1 minute

Tematika: Bukuritë e Shqipërisë, qytetet, njerëzit, trashëgimia natyrore dhe kulturore

Si të bëhem pjesë?

Dergoni videon tuaj me we transfer në adresën e email: tiranaphotofestival@gmail.com
Emërtoni vendin ku është realizuar video
Videot më të mira do projektohen ditët e Festivalit te Muzeu Kombëtar

Çmimi

Fituesi do marrë një aparat Instax nga Fujifilm Albania
Promovim i videos fituese në gjithë mediat sociale
Një artikull të dedikuar per fituesin në portalin Visit Tirana