Loading...
Programi 20192019-05-16T23:05:26+00:00

Festivali më i madh i fotografisë në Shqipëri e Ballkan. I hapur për profesionistët dhe fotografët e rinj

8 Tetor – Hapja e Festivalit në Muzeun Historik Kombëtar

– Ceremonia e ndarjes se Çmimeve

– Hapja e Ekspozitave fotografike

– Lancimi i albumit fotografik

8-13 Tetor – Ekspozita e hapur dhe free per gjithe vizitoret

9 – 12 Tetor  – Workshope me fotografë të njohur

9-12 October  –  Foto tour me fotografe te njohur

13 Tetor  – Dite e plote per shkollat

15 Tetor- Fundi i Festivalit

* Folësit do të jenë fotografët më të mirë në qytet