Loading...
Konkurs për Tiranën2020-06-08T13:57:59+00:00

Konkursi #GreenTirana!

Kjo thirrje është vetëm për Tiranën. Dërgoni foto ose videot që tregojnë një Tiranë të gjelbër, sic do të donim ta kishim qytetin tonë, vecanerisht pas pandemise. Ideja është të japim mesazhin se e duam natyrën, dhe duam ta promovojmë dhe mbrojmë atë. Një fitues do të zgjidhet për foton ose videon më të bukur të Tiranës së Gjelbër.

Afati i dërgimit: 1 Shtator

Si të bëhem pjesë?

Dergoni fotot ose videot tuaja me we transfer në adresën e email: tiranaphotofestival@gmail.com

Çmimi

Fituesi do marrë një aparat Instax nga Fujifilm Albania
Promovim në gjithë mediat sociale
Një artikull të dedikuar per fituesin në portalin Visit Tirana

Apliko

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]