Loading...
Konkurs fotografie2020-05-05T10:41:40+00:00

Konkurs fotografie


Afati i aplikimeve: 1 Shtator 2020

Tirana PhotoFestival është një event vjetor fotografie që zhvillohet në Tiranë. Ne besojmë se gjithë fotografëve, dhe gjithë pasionantëve të fotografisë u duhet dhënë një mundësi që të tregojnë punën e tyre. Nga 15 Maj-1 Shtator 2020, pranohen foto nga gjithë Shqipëria. Më të bukurat do të ekspozohen në ditët e Tirana Photo Festival nga 8-15 Tetor 2020

Pjesëmarrës: Nga e gjithë bota
Tema: Green Destinations
Fotografia të jetë bërë në Shqipëri. (Pas Covid19, ne duam te promovojme nje mjedis te gjelber, reduktimin e ndotjes, hakmarrjen e natyrës nëse nuk e mbrojmë atë, përdorimin e bicikletave në udhëtimet tona etj)

Çmimet për fituesit

Çmimi i parë

 • Një aparat profesional ofruar nga Fujifilm Albania  me vlerë 1000 euro
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2020
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Çmimi i dytë

 • Shpërblim prej 40 000 lekë
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2020
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Çmimi i tretë

 • Shpërblim prej 20 000 lekë
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2020
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Fotoja më e pëlqyer nga publiku

 • Një aparat fotografik Instax ofruar nga Fujifilm Albania 
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2020
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Fotografi më i ri 

 • Aparat Instax ofruar nga Fujifilm Albania
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2020
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Rregulla të Festivalit

E drejta e autorit

• Emri i autorit është absolutisht e drejtë e autorit. Emri do vendoset në fotot e printuara, në ekspozitë dhe Album si dhe në cdo përdorim në mediat sociale
• Fotot e printuara per ekspozitë janë pronë e organizatorit
• Albumi i prodhuar me foto është pronë e organizatorit

Përfitimi i fotografëve

• Promocion të emrit dhe punës tuaj artistike
• Publikim të fotos në gjithë kanalet sociale të Visit Tirana
• Printim dhe ekspozim të fotos në ekspozitën 7 ditore -fotoja juaj mund te perzgjidhet si nje nga  fotot më të bukura do jenë në ekspozitë qe do te qendroje e hapur nje jave per publikun
• Fotoja juaj mund te perzgjidhet si nje nga fotot më të bukura do jenë pjesë e albumit fotografik i cili do te printohet dhe do te shperndahet në institucione