Loading...
Photo Walks2019-07-09T07:54:47+00:00

Fatjon Plaku

Fatjon Plaku është fotograf, videograf, dhe alpinist. Ai ka prodhuar një sërë albumesh me foto të jashtëzakonshme nga Shqipëria, ku më i fundit titullohet Homeland.

Data: 13tetor
Kohëzgjatja: 2 orë
Pagesa: 1 500 lekë
Nr i pjesëmarrësve: 15 maksimumi (nuk ka kritere, 15 të parët regjistrohen)
Photo Walk është një aktivitet që është shumë i pëlqyer në gjithë botën e eventeve fotografike. Së bashku me Fotografin e njohur, 15  fotografë të rinj, do të ecin dhe do të përpiqen të bëjnë dhe një bisedë me sugjerime se cilat foto dalin më bukur. Vendin e takimit e zgjedh Lektori.

Si të regjistrohem?
Regjistrohu me email te tiranaphotofestival@gmail.com, duke shkruar ne Subjekt: Foto Tur me Fatjon Plakun

Pagesa bëhet cash në zyrat e Visit Tirana

Foto Tour 2

Data: 13 tetor
Kohëzgjatja: 2 orë
Pagesa: 1 500 lekë
Nr i pjesëmarrësve: 15 maksimumi (nuk ka kritere, 15 të parët regjistrohen)
Photo Walk është një aktivitet që është shumë i pëlqyer në gjithë botën e eventeve fotografike. Së bashku me fotografin, 15 fotografë të rinj, do të ecin dhe do të përpiqen të bëjnë dhe një bisedë me sugjerime se cilat foto dalin më bukur. Vendin e takimit e zgjedh fotografi.

Si të regjistrohem?
Regjistrohu me email te tiranaphotofestival@gmail.com, duke shkruar ne Subjekt: Foto Tur 2

Pagesën mund ta bëni cash në zyrat e Visit Tirana