Loading...
TIRANA PHOTO FESTIVAL2019-04-24T22:29:57+00:00

Project Description

Loading...

TIRANA PHOTO FESTIVAL (1-7 NOVEMBER)

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Ky event do të mbahet në 1-7 nëntor në Tiranë, në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar. Qëllimi i Festivalit është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour etj.

Disa ekspozita me tematika të vecanta do të hapen në hollin e Muzeut Historik Kombëtar, në mënyrë që të gjithë të kenë mundësi të shohin fotot më të bukura të qytetit në një vit. Ekspozitat do kenë këto tematika: Natyra në Tiranë, Njerëzit e Tiranës, dhe foto te qytetit.