Loading...
TIRANA PHOTO FESTIVAL2019-06-27T09:06:17+00:00

Project Description

Loading...

TIRANA PHOTO FESTIVAL (1-7 NOVEMBER)

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania (Destination Management Organization). Ky event pati edicionin e tij të parë në 1-7 nëntor në Tiranë, në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar. Qëllimi i Festivalit është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour etj.

Disa ekspozita me tematika të vecanta u në hollin e Muzeut Historik Kombëtar: Tirana People; Tirana Nature dhe Tirana City. Disa qindra vetë morën pjesë në ditën e hapjes së këtij Festivali, dhe mijëra të tjerë ndoqën ekspozitën për 9 ditë rresht.