TIRANA SPRING 20192019-06-27T09:43:35+00:00

Project Description

TIRANA SPRING 2019

Visit Tirana shpalli në 10 Qershor te Reja, çmimet e konkursit #TiranaSpring2019. Eventi i ceremonisë u organizua nga DMO Albania. Nga 1500 foto me hashtag #TiranaSpring2019 të postuara në Instagram nga periudha 1 Mars 2019-31 Maj 2019 fillimisht u përzgjodhën 50 foto të cilat u shfaqën në video gjatë hapjes së ceremonisë.

Nga 50 fotot, u zgjodhën 10 foto më të mirat, ku 7 prej tyre u vlerësuan me certifikata mirënjohje dhe 3 me çmime të mëdha fal sponsorave të konkursit.
Çmimi i parë: Eriola Postoli.
Çmimi i dytë: Enida Paluka.
Çmimi i tretë: Hysen Xhebexhiu