TIRANA WINTER 20192019-06-27T09:41:42+00:00

Project Description

TIRANA WINTER 2019

Visit Tirana shpalli në 13 Mars , çmimet e konkursit #TiranaWinter2019, periudha 1 Dhjetor 2018-28 Shkurt 2019. konkursin e 9-të i organizuar nga Visit Tirana dhe DMO Albania. Qëllimi i tij ishte promovimi i Tiranës si destinacion turistik.

Me mbështetjen e sponosorave të këtij konkursi u vlerësuan 4 fituesit kryesorë si më poshtë:

Çmimi i parë: Erald Halili (foto me drone) nga Dajti
Çmimi i dytë: Anxhi Çeliku (Liqeni i Lepurit, Shëngjergj).
Dy janë fituesit e çmimit të tretë: Enea Mustafaraj (Atmosfera e Vitit të Ri) dhe Erisa Shaba (foto në dëborë nga Shkallët e Tujanit)