TIRANA AUTUMN 20182019-06-27T09:02:52+00:00

Project Description

TIRANA AUTUMN 2018

Visit Tirana shpalli në 12 Dhjetor, çmimet e konkursit #TiranaAutumn2018. Ky është konkursi i tetë që ne kemi organizuar në dy vite. Qëllimi ka qenë promovimi i kryeqytetit përmes fotografisë, dhe kryesisht stinën e vjeshtës në Tiranë.

Fituesit kryesorë vijojnë si më poshtë:

Çmimi i parë: Enea Xhengo me foton e vajzës së vogël që luan me gjethet.
Çmimi i dytë: Dy janë fituesit e çmimit të dytë: Giti Kolasi dhe Artemon Tamo.
Çmimi i tretë: Dy janë fituesit e çmimit të tretë: Rozana Cenaliu dhe Ermira Kaso.