Loading...
TIRANA SPRING 20182019-06-27T09:17:24+00:00

Project Description

#TIRANASPRING2018

Konkursi #TiranaSpring2018 u zhvillua nga datat 1 Mars- 31 Maj 2018 në mediat sociale. Nga 1450 foto, juria e Visit Tirana zgjodhi 10 foto fituese.
Ky ishte konkursi i gjashtë fotografik i radhës.
Ky ishte konkursi i gjashtë fotografik i radhës. Eventi i ndarjes së çmimeve u zhvillua tek Reja, në një ditë të bukur qershori. Media ishte e pranishme dhe eventi u pasqyrua në disa reportazhe televizive.

Fituesit dhanë përshtypjet e tyre dhe emocionet për këtë konkurs.