Loading...
TIRANA WINTER 20182019-06-27T09:12:05+00:00

Project Description

#TIRANAWINTER2018

Konkursi #TiranaWinter2018 u organizua nga 1 Dhjetori 2017 -28 Shkurt 2018. Dimri në Tiranë ishte I larmishëm me shi, bore, me diell dhe evente të mrekullueshme, të gjitha të pasqyruara në konkursin fotografik nga fotot e konkurentëve.

Eventi i ndarjes së Çmimeve u zhvillua në Hotel Theranda. Takimi u shndërrua në një forum ku u fol për fotografinë dhe për mënyrën si duhet promovuar Tirana.