Loading...
Programi 20192020-10-07T09:35:40+00:00

Festivali më i madh i fotografisë në Shqipëri e Ballkan.

I hapur për profesionistët dhe fotografët e rinj

8 Tetor – Hapja e Festivalit në Muzeun Historik Kombëtar

Ceremonia e ndarjes se Çmimeve
Hapja e Ekspozitave fotografike
Lancimi i albumit fotografik

Tirana Photo Festival

8-15 Tetor – Ekspozita e hapur dhe falas për gjithë vizitorët

9 – 13 Tetor  –Workshope me fotografë të njohur

Foto tour me fotografe te njohur

11 Tetor dhe 14 tetor – Dite e plote per shkollat

15 Tetor – Fundi i Festivalit