Programi i 20242024-05-16T11:24:34+00:00

Me 11 Korrik

Hapja e Festivalit dhe Shpallja e Fituesve. Te ftuar sponsorat, dhe gjithe fotografet pjesemarres

 

Me 12 Korrik

Takim me mediat, gazetare. Prezantojme qellimin e Festivalit dhe temen e ketij viti

 

16 Korrik

Punetori nga Armando Babani, “Jo një fotografi, një histori në fotografi!. Ftojme gjithe fotografet apo te apasionuarit e Fotografise te regjistrohen ne kete punetori, ne [email protected]

 

21 Korrik

Foto Tour nga Albert Cmeta. Vijojme ne nje liqen tjeter te panjohur te Tiranes, kesaj here ne Sauk. Ftojme te gjithe te apasionuarit te regjistrohen ne [email protected]

Me 25 Korrik

Mbyllja e Festivalit