Loading...
Workshop2022-07-12T15:07:24+00:00

Tirana Photo Festival 

Workshop

Workshop with Armand Habazaj

Tema: Shaping the Light
Kohezgjatja: 2 ditë
Data: 9-23 shtator
Ora: Tbc
Vendi: Studio e fotografeve/ Galeria e artit Tirane
Numri i pjesëmarrësve: Max 20 persona (nr i limituar. Kush regjistrohet i pari)
Pagesa për workshop: Leksioni është falas për pjesmarrësit e ekspozitës. Për të gjithë të tjerët pagesa është 1.500 Lekë.

Pagesën mund ta bëni në pikat e EasyPay ose në zyrën e Tirana Photo Festival.

Dita e pare: 16:00-17:00: Presentation teorik i kursit

Temat:  Kompozimi i fotos. 2. Teknikat baze te fotografimit. 3. Ndricimi ne foto

Dita e dyte: Praktike individuale, analiza e punës, vërejtjet, vlerësimet. Përfundimi

Si të regjistroheni për këtë workshop?

Dërgo email te tiranaphotofestival@gmail.com me subjektin: Workshop me Armand Habazaj

Vendosni emrin, mbiemrin, email, nr telefoni

Pagesën mund ta bëni në pikat e EasyPay ose në zyrën e Tirana Photo Festival.

Workshop with Bevis Fusha

Workshop with Bevis Fusha

Tema: Photography & Philosophy
Kohezgjatja: 2 ditë
Data: 9-23 shtator 
Ora:
Vendi: Galeria e Artit, Tirane
Numri i pjesëmarrësve: Max 20 persona (nr i limituar. Kush regjistrohet i pari)
Pagesa për workshop: Leksioni është falas për pjesmarrësit e ekspozitës. Për të gjithë të tjerët pagesa është 1.500 Lekë.

Pagesa kryhet në zyrat e Tirana Photo Festival dhe Visit Tirana

Dita e pare: 16:00-17:00: Presentation teorik i kursit

Temat: 1  Teknikat baze te fotografimit. 2. Fotografia si komunikim

Dita e dyte: Praktike individuale, analiza e punës, vërejtjet, vlerësimet. Përfundimi

Si të regjistroheni për këtë workshop?

Dërgo email te tiranaphotofestival@gmail.com me subjektin: Workshop me Bevis Fusha

Vendosni emrin, mbiemrin, email, nr telefoni

Pagesën mund ta bëni në pikat e EasyPay ose në zyrën e Tirana Photo Festival.

Photo Safari with Albert Cmeta

Data: tbc ; Ora: 16.00
Kohëzgjatja: 2 orë; Vendi: Galeria e Artit, Tirane
Pagesa: 1 500 lekë. Përfshin udhëtimin jashtë Tiranës me furgon / makinë.

Nr i pjesëmarrësve: 15 maksimumi (nuk ka kritere, 15 të parët regjistrohen)
Albert Çmeta – Fotosafari “Tirana Through Lens” – Kjo punëtori do të zhvillohet aty ku natyra është vërtet e paprekur dhe ku drita vizaton fotografi pareshtur. E gjithë kjo me një fotograf te specializuar prej vitesh në peisazh dhe fotografi naturalistike, ndër fotografët më të mirë të sektorit në Shqipëri

Si të regjistrohem?
Regjistrohu me email te tiranaphotofestival@gmail.com, duke shkruar ne Subjekt: Photo Safari with Albert Cmeta

Pagesën mund ta bëni në pikat e EasyPay ose në zyrën e Tirana Photo Festival.