Fituesit e Tirana Photo Festival 2023

Tirana Photo Festival 2023, edicioni i 6-të, u organizua nga data 9-17 shtator 2023 në Parkun e Liqenit të Tiranës në Tiranë. Ky ishte edicioni i parë në natyrë pas pesë festivaleve të suksesshme të organizuara në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar dhe Galerisë së Arteve në Tiranë. Tema e edicionit të 6-të ishte Në lëvizje.  Më shumë se 500 fotografë konkurruan për foton më

Fituesit e Tirana Photo Festival 20232024-01-26T15:58:44+00:00

Winners of 3rd edition, Tirana Photo Festival 2020

Tirana Photo Festival 2020, 3rd edition was organized at National History Museum, on 23-31 October 2020. More than 1000 photos were submitted from photographers in three competitions: 1. A photo of life (single photos) 2. Hope (photo Series) and 3 Green Tirana (photos from Tirana nature) The winners were: First prize: Telvisa Hysi. The winner of the first contest: A photo for life. She won

Winners of 3rd edition, Tirana Photo Festival 20202021-02-08T12:41:23+00:00

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Hello world!2018-12-07T08:05:00+00:00