Fituesit e Tirana Photo Festival 2023

Tirana Photo Festival 2023, edicioni i 6-të, u organizua nga data 9-17 shtator 2023 në Parkun e Liqenit të Tiranës në Tiranë. Ky ishte edicioni i parë në natyrë pas pesë festivaleve të suksesshme të organizuara në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar dhe Galerisë së Arteve në Tiranë. Tema e edicionit të 6-të ishte Në lëvizje.  Më shumë se 500 fotografë konkurruan për foton më

Fituesit e Tirana Photo Festival 20232024-01-26T15:58:44+00:00

Fituesit e Tirana Photo Festival 2020 (edicioni 3)

Tirana Photo Festival 2020, edicioni 3 u zhvillua nga 23-31 tetor 2020 në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar.  Eventi i hapjes u zhvillua në mjediset jashtë Muzeut, në datën 23 tetor, ndërsa ekspozita në Hollin e Muzeut.  Ekspozita qendroi e hapur për një jave dhe kishte 150 fotot më të bukura të gjithë konkurentëve. Pavarësisht pandemise, ku u zbatuan gjithë rregullat gjatë gjithë festivalit, eventi

Fituesit e Tirana Photo Festival 2020 (edicioni 3)2022-09-20T13:29:04+00:00