Fituesit e 20182022-04-19T11:39:07+00:00

Prizes

#TiranaPhotoFestival 2018 pati dhe 3 fitues në tre kategori: qyteti; natyra dhe njerëzit.

Çmimi i pare u fitua nga Ergys Baki për foton e Muzeut

Fituesi mori 300 euro dhe një kopje të Albumit ‘Tirana 2018’

Çmimi i dytë u fitua nga Endi Bulku për foton e vjeshtës në Dajt

Fituesi mori 200 euro dhe një kopje të Albumit ‘Tirana 2018’

Çmimi i tretë u fitua nga Eva Shyti, për foton e vajzës në një event ngjyrash në Tiranë

Fituesja mori 100 euro dhe një kopje të Albumit ‘Tirana 2018’

Konkurset për Tirana Photo Festival 2018 ishin të hapura për të gjitha moshat si për profesionistët dhe amatorët. 

Juria e Tirana Photo Festival

Roland Tasho, një nga fotografët më të mirë të Tiranës
Leon Cika, fotoreporter i Agjencisë Reuters
Gent Shkullaku, fotoreporter i AFP

Kuratorët:

Olsi Beci (Fotograf, filmmaker)
Albert Cmeta (Fotograf i natyrës) autori i Albumit #TiranaThroughLens

Lektore

Alla Simacheva (Fotografe ruse)