FAQ /Pyetje të shpeshta2020-03-20T09:19:52+00:00

F.A.Q

A mund të marr pjesë në të gjitha konkurset?2022-05-27T08:46:36+00:00

Po, padiskutim.

-Mund të aplikoni për konkursin fotografik me tematikë “Rinia Shqiptare”
-Mund të aplikoni me projekte fotografike me tematikën “Shqipëria në fokus”.
-Mund të aplikoni në konkursin e videove, tema: “Shqipëria e Gjelbër”

 

Nëse kam probleme me dërgimin e fotove si të veproj?2019-08-06T12:42:02+00:00

Në dërgo email [email protected] dhe ne do t’ju përgjigjemi

S’kam kartë krediti. Si mund të paguaj?2022-05-27T08:47:34+00:00

Ju mund të bëni pagesë edhe në dyqanet fizike të EasyPay ose të vini në zyrat tona. Kontaktoni me stafin.

Cilat janë dimensionet që duhet të kenë fotot?2019-08-06T12:53:20+00:00

Maksimumi 1MB, rekomandohet rezolucion maksimumi 1500px në pjesën më të gjatë të fotos.

A mund të jenë fotot me ngjyra apo bardh e zi?2022-05-27T09:05:26+00:00

Po, fotot mund të jenë bardhë e zi.

A pranohen fotot e edituara/korrigjuara?2022-05-27T09:06:09+00:00

Po, pranohen fotot të cilat kanë korigjime të lehta të ngjyrave, por jo manipulime të objekteve, natyrës, personazheve etj.

Pranohen foto me smartphone apo vetëm me aparat fotografik?2022-05-27T09:06:46+00:00

Po, pranohen foto që janë bërë me smartphone, apparat fotografik ose analog. Mjafton të jenë në përmasat dimesionet e kërkuara.
Me çdo lloj aparat fotografik digital ose analog si dhe me smartphone.

Fotot duhet të jenë nga Shqipëria?2022-05-27T09:07:29+00:00

Po, nga Shqipëria.

A janë konkurset të hapura për këdo?2022-05-27T09:08:26+00:00

Po, profesionistë dhe amatorë mund të marrin pjesë nga e gjithë bota.

Mosha mbi +16 vjeç.

Submit your photo