Submit Form2020-06-08T12:57:11+00:00

  (Ju lutem, shkruani emrin dhe mbiemrin e plote)*

  Rreth teje

  Detaje te fotove

  Dergo fotot

  Specifikimet teknike

  Procedura e ngarkimit te fotove

  Rregullat e pjesemarrjes *

  I kam lexuar dhe jam dakord me rregullat dhe udhezimet

  Kujdes! Maksimumi i lejuar i madhesise se fotos eshte 10 MB!

  **Shtypni butonin Easypay dhe prisni pak sa te ngarkohen fotot dhe do ju hapet faqja e pageses

  ose paguani kesh tek Easypay me e afert
  Shihni vendodhjen e EasyPay ne qytetin tuaj