Loading...
Sponsor2019-10-03T08:46:36+00:00

Sponsorat

Bëhu Sponsor!

Shfaqni logon e kompanisë apo brandit tuaj në Festivalin më të madh të Fotografisë në Tiranë. Festivali është i organizuar nga DMO Albania, një organizatë jo fitimprurëse, e dedikuar për marketingun në Shqipëri si një destinacion primar. Festivali i parë i fotografisë “Tirana Photo Festival 2018” u zhvillua nga 1-9 Nëntor në Muzeun Historik Kombëtar, një event gjithëpërfshirës synimi i të cilit ishte promovimi i artit të fotografisë dhe edukimi i të rinjve me fotografinë. Këtë vit Festivali zhvillohet nga 8-15 Tetor sërish në Muzeun Historik.

Eventi është një mundësi e shkëlqyer për të branduar kompaninë tuaj. Ekipi i DMO Albania dhe Visit Tirana kanë një eksperiencë të madhe për t’ju mundësuar juve platfmormën më të mirë për vizitorët shqiptarë dhe ata ndërkombëtarë.

Me paketat tona të sponsorizimit juve mund të:

Forconi pozicionin tuaj si sponsor kyc
Forconi angazhimin tuaj në industrinë turistike shqiptare
Përfitoni një lidhje pozitive të brandit tuaj me mbështetjen e artit dhe kulturës
Fitoni kanale të reja dhe klientë për biznesin tuaj
Merrni ekspozim të madh të fotografisë në Tiranë

Sponsorat e Tirana Photo Festival 2019

Bashkia Tiranë

Bashkia Tiranë është sponsori kryesor i eventit Tirana Photo Festival 2019. Edhe edicioni i pare i festivalit pati mbështetjen e Bashkisë Tiranë, duke e pozicionuar si një institucion në mbështetje të artit dhe kulturës në qytet.

Ministria e Kulturës

Ministria e Kulturës ka përzgjedhur projektin e Tirana Photo Festival, mes shumë projekteve të tjera për t’i financuar. Falenderojmë Ministrinë e Kulturës e cila gjithnjë mbështet eventet me vlerë të shtuar kulturore dhe artistike në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë.

Fujifilm Albania

Fujifilm një nga kompanitë më të mëdha të fotografisë dhe imazhit në botë. “Albaphoto Sh.p.k.” është distributore rajonale e markës së mirënjohur japoneze “Fujifilm”. “Albaphoto sh.p.k” – është themeluar në vitin 2007 me qëllim shitjen, shpërndarjen, servisin teknik, dhe marketimin e produkteve “Fujifilm”. Si një markë lider në botë në fushën e imazhit dhe teknologjisë, “Fujifilm” përfaqësohet në mbi 160 shtete nëpërmjet filialeve të saj dhe distributoreve.

Falenderojmë Fujifilm Albania për dhurimin e aparateve fotografike për fituesit e këtij edicioni.

Manderina Promotions

Sponsorat tanë përfshijnë gjithashtu kompaninë Manderina Promotion e cila merret me gjithe dizenjimin me banerave, postimeve të ndryshme dhe përditësimin e faqes së internetit të Tirana Photo Festival. Theranda Hotel, Albania Holidays, janë gjithashtu sponsor për të dytin vit rresht të Tirana Photo Festival.

Muzeu Historik Kombëtar

Një falenderim special për Muzeun Kombëtar që do mundësojë për një javë rresht festivalin e fotografisë në Tiranë.

Për të eksploruar mundësitë e sponsorizimit dhe detaje të tjera (shih prezantimin) ju lutem kontaktoni ne email: tiranaphotofestival@gmail.com ose telefononi në: +355 69 20 78 553

Partnerët mediatikë

Në partneritet me platformën e marketingut Visit Tirana, dhe kanalet e saj sociale, ne kemi gjetur nje partner mediatik te padiskutueshem. Visit Tirana eshte portali me i madh turistik i kryeqytetit, dhe me i klikuari nga turistet e huaj. Mediat sociale të Visit Tiranes prej vitesh organizojne konkurse sesonale fotografike duke angazhuar mijëra fotografë dhe duke grumbulluar mijëra fotografi nga Tirana. Përmes Visit Tirana janë organizuar 10 konkurse fotografie sezonale prej nga kane dale dhjetra fitues. Faleminderit Visit Tirana për mbështetjen!