Me shume se 500 foto u aplikuan ne Tirana Photo Festival 2024 edicioni 7, me temen RRENJET

Nga keto jane perzgjedhur rreth 57 finaliste per konkursin Foto Single, dhe rreth 67 foto te tyre, ku disa finaliste kane nga dy foto, te cilat kane qene vertete shume te bukura dhe te lidhura me temen

Konkursi Foto Single lejonte fotografet te dergojne deri ne 5 foto te ndryshme nga Shqiperia ne perputhje me temen Rrenjet.

Ja dhe lista e finalisteve te cilet do kene foton e tyre ne Ekspozite te vendosur ne Parkun Rinia, Tirane. Ekspozita shfaqet nga 12-25 korrik 2024.

Ndersa per konkursin foto Series, kete vit nga mbi 20 seri te derguara, projekte fotografike jane perzgjedhur vetem 7 nga Juria

Me poshte jane dhe finalistet e fotove Series

I urojme gjithe finalisteve suksese ne naten e ndarjes se cmimeve dhe suksese ne karrieren e tyre fotografike

2024-07-09T14:02:10+00:00