Loading...
Photo Walks 20192020-04-26T19:29:40+00:00

Photo Walk with Albert Cmeta

Data: 12 tetor; Ora: 16.00
Kohëzgjatja: 2 orë; Vendi: Sheshi Nene Tereza
Pagesa: 1 000 lekë

Nr i pjesëmarrësve: 15 maksimumi (nuk ka kritere, 15 të parët regjistrohen)
Photo Walk është një aktivitet që është shumë i pëlqyer në gjithë botën e eventeve fotografike. Së bashku me fotografin, 15 fotografë të rinj, do të ecin dhe do të përpiqen të bëjnë dhe një bisedë me sugjerime se cilat foto dalin më bukur. Vendin e takimit e zgjedh fotografi.

Si të regjistrohem?
Regjistrohu me email te [email protected], duke shkruar ne Subjekt: Photo Walk with Albert Cmeta

Pagesën mund ta bëni cash në zyrat e Visit Tirana