Juria

Tirana Photo Festival 2019

/Juria e Festivalit 2019
Juria e Festivalit 20192020-04-26T18:50:03+00:00

Roland Tasho

Photographer

Roland Tasho fotograf i njohur shqiptar i cili ka 37 vjet që merret me fotografinë. Tasho ka nisur të fotografojë në vitin 1982. Sot punon si profesionist i lirë. Që prej vitit 1992 ka realizuar më shumë se 70 ekspozita në Shqipëri, Itali, Francë, Belgjikë, Gjermani, Zvicër, Austri, Argjentinë, Greqi, Hungari etj. 6 çmime ndërkombëtare, 11 libra fotografikë të botuar deri tani.

Leon Cika

Fotograf & Videograf

Leon Çika është fotograf dhe piktor i njohur shqiptar. Veçohet si piktor i peizazheve, piktor i natyrës dhe i arkitekturës tradicionale si dhe fotograf artistik. Ka realizuar përmbledhje estetike prej afro 300 fotosh si album dedikuar Beratit. Nje tjetër ekspozitë pikture u hap së fundi prej tij në Galerinë Kalo.

Gent Shkullaku

Fotograf

Gent Shkullaku është krijuesi dhe drejtor i agjencisë më serioze të fotografisë në Shqiperi Light Studio Agency / LSA. Me nje eksperience qe nga viti 1996 ne fotografine e shtypit, ka mbuluar nje sere ngjarjesh te rendesishme ne vendin tone dhe ne rajon. Shkullaku qe nga viti 2003, eshte pjese e Agjencise nderkombetare Agence France Presse / AFP.

Olsi Beci

Fotograf & Videograf

Olsi Beci është fotograf dhe videograf i njohur kryesisht në botën e spektakleve. Shumica e spektakleve televizive përzgjedhin Olsin per setet e tyre fotografike. Së fundi Olsi Beçi, u përzgjodh si forografi zyrtar i Festivalit Ndërkombëtar të filmit në Nju Jork (IEFNY).