Program2019-04-13T12:15:44+00:00

E enjte 1 nëntor / 18.00- 20.00

Nata e hapjes, E enjte 1 Nëntor
17.30 Pritja e te ftuarve (foto ne banerin e Festivalit)
18.00 Hapja e Festivalit nga organizatoret
18.15 Fjalë përshëndetëse nga zv kryetari i Bashkisë, z Andi Seferi
18.30 Fjale pershendetese nga Drejtori i Muzeut z. Dorian Koci
18.40 Ndarja e 3 çmimeve fotografike nga Juria e Festivalit (flasin Juria dhe fituesit)
19.30 Prezantohet Albumi forografik “Tirana2018”
-Ftohen te pranishmit te vizitojne ekspoziten me 100 foto, dhe te printojne foton e preferuar live.
20.30 Koktejl dhe mbyllja e ekspozites

E premte nëntor

-Vijimi i Ekspozites 10.00-17.00
10.30 Workshop fotografie – leksion për fotografet e rinj me fotografen ruse Alla Simacheva

E shtunë,3 nëntor

12.30 -14.00 Forum Fotografie me profesioniste (salla Shpataraku). Fotografet flasin per trendet e fotografise.
Vijon workshopi i fotografeve te rinj ne terren. Ekspozita e hapur 10.00-17.00

E diel, 4 nëntor

-Vijon ekspozita 9.00-14.00
-Zgjidhet foto me e mire e kursantëve në workshop.

E hënë 5 nëntor

-Muzeu është i mbyllur

E martë 6 nëntor

Vijon ekspozita 10.00-17.00
– Shkollat vizitojnë ekspozitën (ne katin e dytë)

E mërkurë 7 nëntor

Vijon ekspozita 10.00-17.00
– Nxënës vizitojnë ekspozitën (ne katin e dytë)

E enjte 8 nëntor

Vijon ekspozita 10.00-17.00

– Nxënës vizitojnë ekspozitën (ne katin e dytë)

E premte 9 nëntor

Vizitë e kryetarit të Bashkisë z. Erion Veliaj
Ora 17.00 Mbyllet ekspozita.
Shihemi në Tirana Photo Festival 2019!