Submit Form Bank2022-05-09T15:45:18+00:00

  (Ju lutem plotesoni emrin dhe mbiemrin)*

  Rreth teje

  Detaje te fotove

  Dergo fotot

  Specifikimet teknike

  Procedura e ngarkimit te fotove

  Rregullat e pjesemarrjes *

  I kam lexuar dhe jam dakord me rregullat dhe udhezimet

  Kujdes! Maksimumi i lejuar i madhesise se fotos eshte 10 MB!

  **Nese deshironi te paguani me banke ju lutem lexoni te dhenat e bankes
  Ketu dhe dergoni me email konfirmimin e pageses: [email protected]

  ose paguani kesh prane zyrave tona
  Shihni vendodhjen e zyres